Joustavaa, luotettavaa ja asiakasystävällistä palvelua jo vuodesta 1963

040 820 7083

Kuljetuspalvelut Kajaanista

Periaatteemme on toimittaa kuljetukset varmasti ja ripeästi asiakkaan toivomuksen mukaan. Kaikkia kuljetuspalveluitamme määrittelee ajantasaisuus ja tarkka sopimuksissa pidättäytyminen. Kajaanin Kuljetusliike Leskinen Janne palvelee mm. Kajaanin, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella aina Ouluun ja Rovaniemen alueelle. Kuljetus Leskinen Janne palvelee monipuolisesti niin yksityisiä kuin yrityksiä.

Elintarvikekuljetukset

Meillä on pitkä kokemus kylmä- ja lämpösäädellyistä elintarvikekuljetuksista. Nykyaikainen kalustomme takaa luotettavan kuljetuksen. Kylmäkuljetus tai lämpökuljetus – meiltä saat tasaisen varmaa menoa!

Kappaletavarakuljetukset

Toimitamme mitä erilaisempien yritysten, niin pienet kuin isot kappaletavarakuljetukset haluttuun määränpäähän. Toteutamme kappaletavarakuljetukset aina erityistä huolellisuutta noudattaen – tiedämme, että hyvin kuormattu lasti on varmin tie tyytyväisten asiakkaiden kartuttamiseen.  

Muuttokuljetukset

Toteutamme muuttokuljetukset yrityksille ja yksityisille. Kattavan kalustomme ansiosta taivumme niin pieniin kuin vähän vaativampiinkin muuttokuljetuksiin. Kerro meille millaista muuttokuljetusta olet vailla – annamme huomionarvoisen tarjouksen kohteestasi!